Evcil Hayvan / Pati Sigorta Fiyatları Nedir?

Tüm Yazılar

Değerli SigortaPati.com Müşterilerimiz, Bu yazımızda Evcil hayvan sigorta fiyatları ve fiyatları belirleyen faktörler nelerdir ve nelere dikkat edilmelidir, konuları hakkında olacak.

Pati sigortası, evcil hayvan sahiplerinin beklenmedik sağlık durumlarına karşı korunmalarını sağlayan bir sigorta türüdür. Pati sigortası fiyatları, poliçenin kapsamı, sigortalanan hayvanın yaş, cins, cinsiyet, sağlık durumu ve daha birçok faktöre bağlı olarak değişebilir ancak, pati sigortası hakkında genel bir fikir edinmek isteyen okuyuculara yardımcı olmak için bu sigorta türü hakkında daha fazla bilgi paylaşmak istiyoruz.

2022 itibari ile sigorta şirketleri pati sigorta ürünlerini müşterilerini sunmaya başladılar. Henüz Pet Sigortaları yolunda çok başında, emekleme aşamasında demek sanırım yanlış olmaz, ancak halde bile pati sigortaları özellikle sigortalılar için de önemli fırsatlar sunmaktadır.

Pati sigortası, evcil hayvanınızın beklenmedik bir şekilde hastalanması veya yaralanması durumunda veteriner masraflarının karşılanmasını sağlar. Poliçeler, aylık prim ödemesiyle satılır ve sigortalı hayvanınızın sağlık durumuna göre farklı seçenekler sunar. Sigorta kapsamı, temel olarak tedavi masraflarını kapsayan bir seçenekten, aşı, rutin kontroller, diş temizliği, kısırlaştırma veya kastrasyon gibi önleyici tedavileri de içeren kapsamlı bir seçeneğe kadar değişebilir.

Pati sigortası fiyatları / primleri, sigortalı hayvanın yaşına ve cinsiyetine, ırkına ve sağlık durumuna, poliçenin kapsamına, seçilen özelleştirme seçeneklerine ve sigorta şirketine göre değişebilir. Ayrıca, pati sigortası kapsamındaki diğer önemli faktörler arasında sigorta şirketinin yasal sınırlamaları ve sigorta talepleri için belirlenmiş bekleyiş süreleri de yer alır. Bu kriterler de pet sigorta fiyatlarını belirleyen faktörlerdendir.

Pati sigortası satın alırken, poliçenin kapsamını ve özelliklerini karşılaştırmak önemlidir. SigortaPati.com web sitemizde poliçelerin özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırmak sadece 1 dakikanızı almaktadır ve çok kolaydır. Bunun yanı sıra, veterinerinizden de tavsiye alabilirsiniz. Ancak henüz ülkemizde Evcil Hayvan Sigortaları yeni ürün olduğu için birçok veteriner de bu bilgiye sahip değildir.

Pati sigortası, birçok hayvan sahibi için daha ekonomik bir seçenek olduğu çok nettir. Beklenmedik sağlık sorunları, evcil hayvan sahipleri için büyük bir maddi yük olabilir ve pati sigortası, bu yükü azaltabilir. Sigorta primleri, poliçenin kapsamına, sigortalı hayvanın sağlık durumuna ve yaşına göre değişse de genellikle sigorta yapıları benzerdir.

Pati Sigorta Fiyatı, 250 tl den başlayıp 3.000 tl’ ye kadar yıllık ödemesi söz konusu olabilir. Bu yıllık ödemeleri taksit seçenekleri de sigorta şirketlerine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Ancak Pati Sigorta Fiyatlarından ziyade, Pet Sigortası kapsam, teminat, tedavi limitler, istisna ve bekleme süreleri asıl belirleyici unsurlardır.

Sigortapati.com , Sadece minik dostlarımıza özel, kedi ve köpek sigortalarını online olarak sizlere sunmak üzere kurulmuştur. Sigortapati.com web sitesini ziyaret ederek maksimum 2-3 dakika içinde tüm sigorta şirketlerinin güncel pati sigorta fiyatlarını karşılaştırmalı olarak görüp online olarak anında güvenle satın alabilirsiniz.

Aklınızda takılan tüm sorularınız için SigortaPati Uzman Danışmanlarımıza sormaktan çekinmeyiniz. Kaliteli ve doğru hizmet için bize ulaşmanız yeterlidir. 

Saygılarımızla

SigortaPati Ekibi 

Evcil Hayvan Nereden Alınır?
Bu hafta ecvil hayvan beslemek isteyen sevgili dostlarımızın evcil hayvana nereden sahip olacakların...
Devamı
Yavru Köpeklerin Temel İhtiyaçları
Değerli okuyucularımız, bu haftaki konumuz patili dostlarımızdan yavru köpekler. Bir köpek sahiplenm...
Devamı
Evde Beslenebilecek Kedi Cinsleri
Sevgili Okurlarımız,Bu hafta kedi sahiplenmek isteyen kişiler cins bir yazı hazırladık. Evde besleye...
Devamı
Evde Köpek Beslerken Dikkat Edilmesi Gereken Konular
Sevgili Okurlarımız,Bu hafta köpek sahipleri için bir yazı hazırladık. Evde köpek besleyenler için d...
Devamı